• ES CLAUSTRE (map)
  • Pati del Claustre del Carme, 50
  • Mahon
  • Spain
Raver Jewish és Dj de Sardenya, Itàlia. Durant els últims 5 anys ha estat completament compromès amb la música en públic. Amb sovint fins a quatre concerts per setmana, en una gran varietat de locals: bars, discoteques, festes privades, desfilades de moda, revistes, mercats vintage i molts llocs inusuals, adapta el seu conjunt a públics específics.

L'interès musical de Raver Jewish va des de Disco to House i música electro-alternativa, concentrant-se no només en la música de ball, sinó també en sons alternatius i experimentals. Està especialment obert a tocar diferents gèneres, amb l'objectiu de crear un vincle amb el seu públic i fer que tots els esdeveniments siguin únics.

Després de dos anys de residència a la Sala Apolo, acollint la seva nit del club "Apocalypse Miau", ha obert recentment per a convidats internacionals a Razzmatazz Clubs i viatja per Europa jugant a Alemanya, Anglaterra, Sèrbia, Itàlia i França.

Obertura de noves escenes de música, ara és el "ping - pong" entre Berlín i Barcelona, ent el seu camí cap al 'escenari de la discoteca capital i col·laborant amb el rendiment de JOSEP xorto.