• ES CLAUSTRE (map)
  • Pati del Claustre del Carme, 50
  • Mahon
  • Spain

Mc i productor musical va començar la seva carrera a L'Havana, Cuba dins del moviment d'hiphop de finals dels anys 90. Kumar és un d'aquests artistes que desprèn un especial brillant sobre el escenari, una mística s'apodera de l'ambient quan es llisca sobre el , Amb una veu rota, rítmica i amb un melòdic accent Afrocubano invoca els seus avantpassats en el seu cant. Artesà de la paraula, amb el verso entreteix imatges que ens inducen a obrir la ment, a connectar-nos, a despertar el ser, a la sublevació !!!

Amb caràcter rapero, la seva música es cuina a màquina i es condimenta amb instruments ètnics, acústics, analògics i digitals sota les influències de l'Afrojazz, el reggae, el funk, l'electrònica i en especial la música tradicional i folklòrica de Cuba. El seu posat en escena és un cop d'energia, com posseït pels tambors improvisa, compte patins, dansa mentre fa ballar ... sempre envoltat de grans de totes les arts i de totes parts. En els seus concerts es respira alegria, desenfado, complicitat, consciència, multiculturalitat i fins i tot diuen que sol ser terapèutic.

En l'actualitat presenta Afrikun un projecte en col·laboració amb Machete Horns un duo de multi-instrumentistes format per "El Congo Allen i Regis Molina" on fan un tribut als seus ancestres africans i profunditzen en la diversitat de la seva herència cultural. Quedando explícit el caràcter experimental i espiritual d'aquest àlbum que no és més que un viatge de volta i volta a través de la música d'aquest creatiu continent. També col·laboren en aquest projecte Omar Sosa, Dayme Arocena, M.anifest, Mû Mbana, Adama Kone ... entre altres grans artistes.