• ES CLAUSTRE (map)
  • Pati del Claustre del Carme, 50
  • Mahon
  • Spain

EBRA és l'alter ego escollit per Khaoula Bouchkhi, un artista nord-africà, conegut principalment per la seva facilitat de parlar utilitzant el transculturalisme i com un artista ferotge i emotiu (ella també és una ballarina i actriu, vegeu www.khaoula-bouchkhi.com) amb un petit je ne sais quoi per pujar entre les ànimes amb la mateixa facilitat que respirar.


Nascut a Rabat (Marroc), EBRA, que significa "agulla" en llengua darija marroquina, que com a nen que somia amb convertir-se en ambaixador panafricano, ha descobert en la seva dolça infància la veu d'algunes de les divas més destacades com Aretha Franklin, Nina Simone, Mahalia Jackson, Fontella Bass, Anita Baker, Billie Holiday, Angelique Kidjo, Miriam Makeba, només per descobrir la seva pròpia veu escoltant al principi algunes dives orientals clàssiques com Oum Kelthoum, Warda i després a la estrella de RNB Lauryn Hill .
A l'hora de cridar a Barcelona a la seva casa, el seu treball com a cantautor és produït per Jules Isaac Bikôkô Bi Njami, productor, compositor i músic en directe dels orígens de Camerun.
EBRA fa música que sona com una pel·lícula road a l'Àfrica moderna, així com la veu i la reflexió de les comunitats diaspòriques de tot el món. Evoca la pàtria, el desert, els estils de vida nòmades i tribals, així com la seva musa i deesses mentre celebra l'esperit guerrer, que porta indubtablement.
El seu pròxim disc, ÀFRICA MODERNA I: REVERIES, a causa del llançament mundial del 8 de febrer de 2018, és la primera col·lecció de contemplacions i reflexions d'una extensa obra que ha realitzat durant els darrers anys, amb l'objectiu d'expressar-se, la seva sensibilitat, força i vulnerabilitat davant de les adversitats de la vida i la bellesa i la lletjor del món en què vivim, aportant alegria, esperança i sentiment elevat a tots els que els agrada escoltar. Ella l'ha gravat amb un equip de músics notables en el seu estudi favorit de Barcelona: compta amb el pianista, compositor i arreglista Toni Saigi 'Chupi, el jove virtuós de la guitarra, Pau Figueres, al costat del també productor africà, Jules Bikôkô. com els ritmes de la meravellosa percussionista Bahiano Crá Rosa.
La música és amor. Marhaba.